Ge dina tidigare favoriter en andra chans

Har du någon produkt från Sätila som inte längre används? Hos oss har dina tidigare favoriter möjlighet till en fortsatt historia genom vår second hand-försäljning. Här på Sätila är vi redo att ta nästa steg mot en cirkulär framtid, följ med oss på resan och lämna in dina redan använda Sätilaplagg, mössor eller accessoarer till oss och låt oss tillsammans förlänga deras livslängd. Allt överskott kommer att investeras i vår natur och miljö. 

Frågor & svar

Hur fraktar jag plagget/mössan/accessoaren till er? 

Packa varan/varorna i lämpligt emballage och använd den fraktsedel vi mailar till dig (vi står för fraktkostnaden). 

Mitt plagg är nopprigt eller har ett hål, finns det en chans att ni ändå tar emot det? 

Absolut! Ta en tydlig bild som visar skadan på plagget och bifoga den när du mailar oss för en första bedömning. Om vi bedömer att det är möjligt att rädda plagget, kommer vi att göra vårt bästa för att fräscha upp det innan det går vidare till försäljning. 

Vad får jag ut av att lämna in plagg till er?

Genom att lämna in dina plagg gör du ett värdefullt bidrag till en mer cirkulär värld samtidigt som du bidrar till vår natur och miljö. Som ett tack från oss får du en personlig rabattkod som du kan använda på vår hemsida inom ett år. Rabattkoden ger dig 25% rabatt på en valfri vara, observera att rabattkoden inte går att kombinera med andra eventuella erbjudanden och att den gäller på en produkt (den dyraste i din varukorg) och ej ett helt köp. Tack för att du är en del av vår hållbarhetsresa!

Vart går pengarna ni säljer mitt plagg för? 

Vi har beslutat oss för att skänka all vinst från försäljningen under perioden april 2024-juni 2024 till Naturskyddsföreningen och deras viktiga arbete för att skydda vår skog och mark. Vill du läsa mer om deras arbete med skog och mark rekommenderar vi dig den här informationssidan på Naturskyddsföreningens hemsida. Vi är glada över att kunna göra denna skillnad tillsammans med dig!

Vi kommer att välja ett nytt projekt att stödja fr.o.m. 1 juli 2024.

Missa inget!

Prenumerera på vårt mailutskick och få spännande nyheter och erbjudanden från oss!