• Hem
  • Övrigt
  • Halsdukar

  Halsdukar

  Sätila har designat, utvecklat och tillverkat stickade accessoarer sedan 1896. Produkterna är klassiska och tidlösa i sin design och passar med olika stilar och trender. Här hittar du våra halsdukar tillverkade i härliga kvaliteter i olika material, färger och storlekar.

  47 produkter

  Nyhet
  249 kr

  Halsdukar till dam och herr

  Hos Sätila kan du välja en värmande halsduk som passar både till dam och herr och som är härlig att svepa in sig i. Vi har även tunnstickade scarfar. Perfekt att lägga runt axlarna en sval sommarkväll eller ta med på resor. En scarf är smidig och mjuk och tar liten plats i väskan.

  Hållbara material

  Välj en halsduk i ull, merinoull eller kashmir. Halsduk i ull eller merinoull värmer härligt när det är kallt ute. Svep in dig i halsduken när höstens kalla vindar sveper förbi, när snön faller eller när vårens första solstrålar bryter igenom. En halsduk i mjukaste kashmir passar till allt, från ett par snygga jobbjeans till en festklänning eller en kavaj. Mycket av det material vi använder i våra stickade halsdukar är ekologiskt eller återvunnet garn. Tillverkningsprocessen är hållbar utan farliga kemikalier. Detta är bra för dig, för djuren och för vår miljö.

  Halsdukar i olika färger och modeller

  En skön halsduk hjälper dig att hålla både värmen och stilen. Stora halsdukar är mångas favoriter. De är varma och mysiga och kan bäras på många olika sätt men du kan även välja en tunnare halsduk för ett elegantare utseende. Välj gärna en halsduk som bryter av i en fin nyans, kanske vinrött till en beige jacka eller rosa till en svart kappa? Det finns halsdukar i en mängd olika färger och modeller så att du enkelt kan hitta en som matchar din stil och dina kläder. 

  Hitta din nya halsduk på Sätila

  Välkommen att handla en funktionell, mjuk och skön halsduk hos oss på Sätila. Du får alltid fri frakt och öppet köp. Här får du en halsduk tillverkad med hantverkstradition i ett hållbart och miljövänligt material!

  Missa inget!

  Prenumerera på vårt mailutskick och få spännande nyheter och erbjudanden från oss!

  Om oss

  Kundservice

  Guider

  Våra säljare

  Sätila of Sweden AB

  Org nr: 556085-0967

  Grebbeshult 2

  511 99 Sätila

  Tel: +46 301 223 30Mail: satila@satila.com