• Säsongens favoriter
  • Damplagg
  • Herrplagg
  • Mössor
  • Övrigt
  • Baby
  • Hem
  • Om oss
  • Stickad av

Stickad av

Vår personal

På Sätila värderar vi, utöver hållbarhet, våra stickade plagg högst av allt. En mössa från Sätila är alltid väl genomtänkt, tillverkad med omsorg, unik kunskap och lång erfarenhet. Våra stickare är en otroligt viktig del i produktionen. De är garanterat några av de absolut bästa inom sin genre. Därför vill vi nu presentera Stickad av. På alla våra stickade produkter finner du en liten text som talar om vem som stickat just din mössa, här kan du lära dig mer om personen bakom. Låt oss presentera Mari, Janne och Lisbeth.

Mari

Mari

Gla’, go och generös. Hennes arbetsposition på Sätila är, som hon själv säger, ”ibland lite allt-i-allo”. En mycket viktig person som gjort sig oumbärlig då hon kan ta sig an alla de olika arbetsuppgifterna i vår produktion. Bredvid hennes hus finns Kokhuset. som hon äger och driver tillsammans med sin man. Hemtrevlig och prydd med närproducerade produkter, här tillbringar Mari mycket av sin fritid. Om man besöker butiken får man garanterat ett varmt välkomnande och rikligt med inspiration. Maris favoritmössa är Grace som har sitt klassiska mönster inspirerat av vårt vackra avlånga land.

Janne

Janne

En lugn och sansad karl, hela tiden med ett leende. Mössan som sitter på huvudet är Fors. Passar bra då inget väder hindrar honom från att cykla till jobbet. Han cyklar på en klassisk Monark som gått flera hundra mil. Janne är dessutom alltid uppe tidigt, före tuppen, eller rättare sagt, tuppen väcks när Janne kör igång maskineriet. Troligtvis har han fått denna morgonenergi från sin träningskarriär som innehåller flera långa lopp, därav 20-kilometarn under Sätila Trail. En sund själ i en sund kropp helt enkelt. På Sätila är han vår mönstrare och maskinreparatör. Nyckelpersonen mellan designers idé till färdig prototyp, där han oavsett mönstrets svårighetsgrad alltid ror nya projekt i hamn.

Lisbeth

Lisbeth

Hon är bosatt en bit utanför Sätila i huset som i folkmun fått namnet Knottebo. Lisbeth har lång erfarenhet inom stickning och kan hantera våra maskiner när dem krånglar. Lisbeths goda bak-kunskaper är vida kända, kanske främst för specialiteten mockatårta. Lisbeth må låta som en lugn och harmonisk person men när hon inte tillbringar tid bakom noggrant spritsade marängbottnar eller perfekt gratinerade maträtter är hennes främsta intresse motorsport. Allt från Enduro till Rally är vad hon och hennes man har gemensamt. ”Honda är det som gäller, med undantag för min Ford Mustang 68’a” – för att citera. På Sätila är hon kort och gott en av våra älskade stickare och mössan hon tycker bäst om är Anna i ekologisk bomull.

Missa inget!

Prenumerera på vårt mailutskick och få spännande nyheter och erbjudanden från oss!

Kundservice

Guider

Våra säljare

Sätila of Sweden AB

Org nr: 556085-0967

Grebbeshult 2

511 99 Sätila

Tel: +46 301 223 30Mail: satila@satila.com