• Sesongens favoritter
  • Dame
  • Herre
  • Luer
  • Øvrig
  • Home
  • Guider
  • Inspirasjon

Inspirasjon

Plagg för olika tillfällen

För oss är det viktigt att tillverka plagg som har flera användningsområden och som håller över tid, både design- och kvalitetsmässigt. De flesta av våra stickade plagg fungerar lika bra att använda en dag ute i naturen som en dag på kontoret eller på stan. Våra ullplagg går även att använda stora delar av året eftersom ull är ett sådant fantastiskt material som anpassar sig efter temperaturen. 

Skötselråd för ullplagg

Tycker du att det känns krångligt att tvätta och ta hand om ullplagg? Då kan vi lugna dig genom att säga att det inte alls är så krångligt som det många gånger låter som. För att underlätta har vi skapat en guide där vi enkelt går igenom stegen hur du bör ta hand om dina ullplagg från Sätila, du hittar guiden här

För vandring och uteliv 

Polycolonfoder

För att öka funktionaliteten stickar vi in ett polycolonfoder i en del av våra mössor och pannband. Polycolonfodret verkar fukttransporterande vilket är perfekt när man är ute på promenader, löpturer eller andra utomhusaktiviteter där man får upp värmen i kroppen. Fodret gör mössan mjukare och mer bekväm mot känslig hy. 

Vindtätt membran från eVent

Vi vill inte att dåligt väder skall hindra oss från att vara ute i naturen, därför tillverkar vi mössor som är anpasade för kyliga och blåsiga förhållanden med hjälp av ett vindtätt membran från eVent. Våra vindtäta mössor är väldigt uppskattade av bland annat jägare och vandrare som anammar ordspråket Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. 

Du hittar våra funktionsmössor här 

För utomhusaktiviteter med barn

Juniormössor

Vi vill att så många som möjligt ska kunna hålla sig varma i mössor från Sätila och därför har vi lanserat några av era och våra favoritmössor i juniorstorlekar. Mössorna mäter ca 53-55 cm i omkrets och passar juniorer i åldrarna 4-12 år ungefär. 

Varför inte matcha med varandra medans ni är ute i naturen och hittar på roliga saker tillsammans? 

Du hittar våra juniormössor här

För en fika på stan

Vi älskar outdoor-livet och att skapa kläder till det, men vi älskar också att gå på stan, ta en fika och njuta av lite stadspuls ibland. Under våren 2022 lanserade vi vår första vår/sommarkollektion som innehöll klädesplagg, det är en kollektion som innehåller plagg tillverkade i ekologisk bomull och en cardigan i en fin mohairmix som är de perfekta plaggen att bära för en fika på stan.

Fina stickade plagg som är väldigt sköna - en perfekt kombo för en dag på stan, eller hur?

Klicka här för att komma till Idala cardigan

Ikke gå glipp av det!

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og tilbud!

Om oss

Kundservice

Våre selgere

Sätila of Sweden AB

Org nr: 556085-0967

Grebbeshult 2

511 99 Sätila

Tel: +46 301 223 30Mail: satila@satila.com