Junior luer

Her finner du våre luer for barn som er gjennomtenkte og produsert med høy kvalitet.

26 Products

Tidligere
Page 1 of 1
Neste

Här hittar du våra mössor för barn som är väl genomtänkta och tillverkade med hög noggrannhet och kvalité. Möjligheten att matcha med vuxen finns då samma modeller tillverkas i vuxenstorlekar. 

Värmande och fina mössor för barn

Är du ute efter en mössa med lite högre och längre form? Då har du hittat helt rätt. Här har vi nämligen samlat alla våra mössor i lång modell av värmande och högkvalitativa material som går lika bra att bära med eller utan uppvikt kant. En stickad lång mössa passar perfekt som en värmande accessoar för vinterns alla äventyr, medan en hög tunnstickad mössa i ekologisk bomull är ett utmärkt val för vårens och höstens kyliga och blåsiga dagar. Hitta en mössa för dina behov hos Sätila!

 

Är du ute efter en mössa för barn i åldern 

Modeller för både kille och tjej

Här har du möjlighet att klicka hem en lång mössa för såväl herr och dam då materialen är både mjuka och stretchiga för att sitta bra på allas huvuden. Dessutom sträcker sig designerna från alltifrån neutrala och stilrena till iögonfallande och färgglada för att alla ska kunna hitta något passande, oavsett stil eller personlighet.

Mössor i olika färger och former för att passa de flesta

Ytterligare en fördel med våra långa mössor är att de kan bäras på flera olika sätt. Du väljer själv om du vill behålla formen hög och toppig genom att bära mössan i sin fulla längd med kanten nedvikt, eller om du föredrar ett högre uppvik för att skapa en lite närmare och mer åtsittande passform. 

Tillverkade i hållbara material

Våra långa mössor finns tillgängliga i både bomull och ull, med eller utan windstopper. Eller varför inte satsa på en trendig stickad lång mössa i en värmande mohairblandning? Vårt mål är att erbjuda hållbara och miljövänliga produkter och vi använder oss därför av material som är ekologiskt, återanvänt och återvunnet. 

Fri frakt och snabb leverans

Sätila har designat, utvecklat och tillverkat mössor sedan år 1896 och är idag ett ledande företag på marknaden för stickade modeaccessoarer. Hitta din nästa favorit i vårt breda sortiment och klicka hem en oversizemössa i lång och hög modell direkt från vår webbshop!

Ikke gå glipp av det!

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og tilbud!