• Hem
  • Mössor
  • Reflexmössor/High Visibility

  Reflexmössor/High Visibility

  När det är mörkt ute är det viktigt att du syns ordentligt för ökad säkerhet i trafiken. På Sätila kan du beställa en mössa med reflex som gör att du syns i mörker. 

  12 produkter

  349 kr

  Reflexmössa – när du vill synas i mörker

  När det är mörkt ute är det viktigt att du syns ordentligt för ökad säkerhet i trafiken. På Sätila kan du beställa en mössa med reflex som gör att du syns i mörker. På dagen är mössan en helt vanlig snygg mössa och på kvällen lyser mössan upp med hjälp av reflekterande garn och du blir synlig i mörkret.

  Reflexmössa till dam och herr

  När ljus riktas mot en mössa med reflex reflekteras den och detta gör att du syns bättre när det är mörkt. En reflexmössa passar perfekt att använda ute i trafiken när du cyklar eller går men även till exempel i skogen under jaktsäsongen. Reflexen syns tydligt även från långt håll. Här kan du handla en skön och varm reflexmössa som passar när mörkret faller. 

  Material och storlekar

  Det finns lätta och smidiga reflexmössor med tight passform i coolmax och merinoull som transporterar bort fukt och hjälper kroppen att reglera temperaturen under ett träningspass. Här hittar du även reflexmössor med fleecefoder som är extra varma och sköna när det är kallt ute, och reflexmössor tillverkade i mjuk lammull med ett diskret mönster. Välj den mössa som passar bäst med din stil och personlighet! Sätilas reflexmössor finns i flera olika storlekar, från One size till S/M och L/XL.

  Härliga mössor med godkända reflexer

  Mössa med reflex finns i flera olika modeller och färger. Välj en reflexmössa med mönster eller välj en enfärgad. Med en reflexmössa på huvudet får du uppmärksamhet, både för att reflexen syns och för att de är snygga!

  Mössa med funktion, stil och komfort

  Sätila har tillverkat mössor sedan år 1896 när fabriken grundades. Vi har både kunskapen och erfarenheten. Här hittar du mössor och andra stickade modeaccessoarer hållbart producerade i hög kvalitet. Du handlar tryggt och säkert online, alltid med fri frakt och 14 dagars öppet köp. Välkommen!

  Missa inget!

  Prenumerera på vårt mailutskick och få spännande nyheter och erbjudanden från oss!

  Om oss

  Kundservice

  Guider

  Våra säljare

  Sätila of Sweden AB

  Org nr: 556085-0967

  Grebbeshult 2

  511 99 Sätila

  Tel: +46 301 223 30Mail: satila@satila.com