Jaktmössor

Det är viktigt att både hålla sig varm och synlig under jakt. Välj mellan vindtäta mössor eller tunnare varianter i merinoull.

Klä dig varmt med en jaktmössa från Sätila

Att sitta på jaktpass kan vara otroligt spännande, men också lite kyligt med tanke på att du befinner dig utomhus och att det kan råda alla typer av väder. Låt varken vind eller kyla stjäla din koncentration och ditt tålamod, utan satsa i stället på en värmande och funktionell jaktmössa från oss på Sätila. Med en sådan på huvudet håller du dig varm hela dagen och du kan välja mellan modeller i kamouflagefärgade mönster som gör att du smälter in bra i skogen och modeller i färgstarka nyanser som ökar din synlighet för andra jägare. Beställ en passande jaktmössa för dam och herr direkt i vår webbshop! 

Mössor för jakt med funktionella egenskaper

En skön och kvalitativ jaktmössa kan vara hela skillnaden mellan en bra och en dålig jaktdag. Hos Sätila kan du beställa alltifrån en tunn modell med isolerande och ventilerande egenskaper till en tjockare jaktmössa för vinter med foder och membran av Gore Windstopper. Allt för att göra jaktsäsongen så bekväm och bra som möjligt!

Jaktmössa för dam och herr

Vi erbjuder jaktmössor för både dam och herr i klassiska och stilrena utföranden med neonfärgade detaljer för extra synlighet. Du väljer själv om du vill satsa på en halvlång mössa med kamouflagemönster eller en jaktmössa i orange med uppvikt kant för en nära och åtsittande passform. Här finns något för alla jägare!

Med ett fokus på hållbarhet 

Oavsett om du är ute efter en tunn jaktmössa i ventilerande bomull eller en varm jaktmössa i isolerande merinoull så kan du räkna med en produkt som är både kvalitativ och hållbar. Vi arbetar med ekologiska, återvunna och återanvända material för att kunna erbjuda mössor och stickade modeaccessoarer som kommer att kunna värma ditt huvud i många år, men som också är snälla mot djur, människa och miljö.

Snabb leverans och fri frakt

När du handlar online på Sätila erbjuds du alltid fri frakt och snabba leveranser. Spana in vårt värmande sortiment redan idag och beställ en jaktmössa som passar dina behov för att vara redo och rätt utrustad inför nästa jaktsäsong!

Missa inget!

Prenumerera på vårt mailutskick och få spännande nyheter och erbjudanden från oss!